C.H. Robinson breidt technology centre in Warschau uit

C.H. Robinson wil tot eind 2020 meer dan honderd IT-professionals aannemen om de verdere groei van haar baanbrekende technologische oplossingen mogelijk te maken en om klanten en vervoerders in Europa en daarbuiten nog beter van dienst te kunnen zijn. Jong talent zal het technologische team in het Poolse Warschau gaan versterken. 

"We investeren in onze technology centre omdat we het tempo voor innovatie en de toepassing van nieuwe technologieën willen versnellen," zei Jeroen Eijsink, directeur van C. H. Robinson Europa. Eijsink: "We hebben een divers klantenbestand en onze strategie bestaat eruit dat onze technologische oplossingen waarde toevoegen voor onze klanten en tegemoetkomen aan hun behoeften."

Dankzij haar expertise en bereik kan C.H. Robinson data benutten om klanten en vervoerders een informatievoordeel te bieden dat tot betere resultaten zal leiden. De IT-experts van C.H. Robinson werken voortdurend aan het verbeteren van technologische oplossingen, zoals Navisphere, een single-instance, wereldwijd, multimodaal transport management systeem (TMS). C.H. Robinsons eigen platform, dat ook producten zoals Navisphere Vision, Navisphere Carrier en Navisphere Driver ondersteunt, maakt realtime inzage mogelijk en verhoogt zo de efficiëntie van het proces. 

"We zijn blij dat we onze afdeling IT en software-ontwikkeling in Polen uit kunnen breiden," liet Mike Neill weten, hoofd technologie bij C. H. Robinson. "De uitbreiding van ons technologische team geeft blijk van het feit dat we blijven investeren in dit cruciale onderdeel van ons bedrijf en ons streven naar innovatie en het leveren van de best mogelijke technologische oplossingen en dienstverlening."  

C.H. Robinson werd onlangs door het Top Employers Institute in Polen uitgeroepen tot beste werkgever van 2019. De nieuwe werknemers zullen het huidige team van C.H. Robinson in Europa gaan versterken. Het bedrijf is onder meer op zoek naar kandidaten voor de functies van software engineer, IT-business analist, database-administrator, application systems engineer, IT-manager en quality assurance-analsit. Bezoek  https://jobs.chrobinson.com/ voor meer informatie over de vacatures. 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven