Abonneren

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Frigga introduceert realtime thermometers met goede prijs-kwaliteit verhouding

Frigga introduceerde op de Fruit Logistica de B9X-serie realtime thermometers met een betere prijs-kwaliteit verhouding: 

De B9X serie ondersteunt het opnemen van temperatuur, vocht, trilling en lichtgevoeligheid. Deze producten werken op een mondiaal 2G en 3G netwerk. De thermometers kunnen temperaturen van -200°C tot 100°C meten. Bezoekers van over de hele wereld plaatsten orders bij Frigga tijdens de expo in Berlijn en daarna. Ook ontving Frigga veel positieve feedback.

Frigga is een bedrijf met meer dan 14 jaar onderzoek- en ontwikkelingservaring in draadloze communicatietechnologie. Ze leveren diensten aan de fruitsector, medicijnenopslag en koeling. De traditionele op USB gebaseerde opname apparaten gaan naadloos hand in hand met de draadloze, realtime thermometers. Frigga werkt momenteel aan de verbetering van de efficiëntie en zichtbaarheid van z'n producten. Frigga is ook van plan om 3G, 4G en NB productseries te maken.

Frigga team op de Fruit Logistica in Berlin

Frigga zoekt mondiale retailers in de hoop op meer samenwerking wereldwijd en op het leveren van Frigga producten aan meer buitenlandse klanten.

Bedrijfsnaam: Frigga

E-mail adres: Contact@dewav.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven