Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Voor implementatie productiesoftware TraceNET -Production & LiveApp

Pakstation Venlo/Weyers bundelt krachten met activeIT

Pakstation Venlo / Weyers, één van de grootste pakstations voor groenten en fruit, maakt zich klaar voor de toekomst met de implementatie van de productiesoftware traceNET-Production & LiveApp van activeIT uit Oostenrijk, die speciaal ontwikkeld werd voor AGF-verpakkingslijnen.

traceNET-Production werd specifiek ontwikkeld voor AGF-bedrijven en garandeert de hoogst mogelijk efficiëntie van productielijnen en voorkomt dat er fouten optreden. 

De centrale administratie speelt hierbij een belangrijke rol dankzij de  controle van alle systemen en machines en de directe tijdregistratie van het personeel dat werkzaam is bij de lijnen, weegschalen of terminals van het pakstation. 

"Onze LiveApp biedt de klant ook de mogelijkheid om duidelijk overzicht over alle processen en procedures binnen het bedrijf te houden. De voortgang van alle lopende processen wordt rechtstreeks weergegeven. De LiveApp geeft bovendien een realtime overzicht van orders, ontvangen goederen, verladingen en werknemers," vertelt Marko Klein, directeur van activeIT. 

Erik van Maren, directeur van Pakstaion Venlo: "traceNET-Production & LIveApp biedt ons bedrijf een aantal geweldige functies om onze efficiëntie te verhogen en geeft ons management direct inzicht in belangrijke cijfers die te allen tijde in te zien zijn. We hebben besloten om met activeIT in zee te gaan omdat traceNet-Production & LiveApp op een uiterst praktische manier is ontwikkeld en eventueel uitgebreid kan worden met aanvullende wensen. activeIT heeft ons gerichte vragen gesteld die ons hebben geholpen bij het optimaliseren van onze huidige processen."

Marko Klein, directeur van activeIT is enthousiast over het project: "We zijn erg blij dat we Pakstation Venlo/Weyers als klant binnengehaald hebben en kijken uit naar andere internationale projecten."

Voor meer informatie:
Robert Schwaiger 
activeIT
Tel: +43-664-5249958 
Email: r.schwaiger@active-it.at 
www.active-it.at

Publicatiedatum: