Abonneren

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Plasticvrij fruitconcept: volledig recyclebare kartonnen schaal met deksel

Klantvriendelijke fruitverpakkingen zonder plastic? Voor klanten van FruitMasters behoort dit straks tot de mogelijkheden. FruitMasters lanceerde op de Fruit Logistica Berlijn een volledig plasticvrij fruitconcept voor appels. Door continu te investeren in onderzoek naar duurzame verpakkingen, zet FruitMasters een nieuw mono-concept voor fruitverpakkingen neer.

FruitMasters geeft klanten een extra keuze met volledig kartonnen fruitschalen naast de fruitschaal met plastic wikkel. Het nieuwe concept bestaat uit een kartonnen schaal met deksel en is ook volledig recyclebaar. Het fruitconcept is handzaam, makkelijk op te tillen en doordat het volledig van karton is, kunnen consumenten de verpakking eenvoudig recyclen. Vanaf het nieuwe fruitseizoen is het nieuwe verpakkingsconcept beschikbaar voor verpakte appels per vier of zes stuks.

“Met de nieuwe verpakkingen investeert FruitMasters in de verduurzaming van de gehele fruitketen,” zegt Hans Sengers, retailmanager bij FruitMasters. “Een volledig duurzame fruitketen met oog voor mens, milieu en rendement. Dat is de ambitie van FruitMasters, haar telers en haar klanten.” FruitMasters zoekt continu naar nieuwe duurzame mogelijkheden in de markt, haar dienstverlening en de sourcing van producten.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven