Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Eerste komkommers van het seizoen verkocht op de REO Veiling

Gisteren, maandag 21 januari, zijn de eerste Belgische komkommers van het nieuwe teeltseizoen verkocht op de REO Veiling. REO-producenten Jasper Haghedooren uit Westrozebeke en Nico Perneel uit Oostnieuwkerke waren net zoals vorig jaar de primeurleveranciers van dienst. Deze vruchtgroente wordt een steeds belangrijker product op de REO Veiling.

“Dankzij de inzet op kwaliteit en service slagen de REO Veiling en haar komkommertelers er meer en meer in om met dit product het verschil te maken op de thuismarkt. De REO Veiling verkocht vorig jaar 38,7 miljoen Belgische komkommers tegenover 11,5 miljoen stuks in 2008. Een verdrievoudiging in tien jaar! West-Vlaanderen is daarmee de grootste Belgische productieregio van komkommers. Het aanbod is het hoogst vanaf mei tot en met september. Dit jaar verwachten we een gelijkaardige aanvoer zoals vorig jaar,” zegt Martine Ingels, productmanager op de REO Veiling.

Voor meer informatie:
Martine Ingels
REO Veiling
Oostnieuwkerksesteenweg 101 
B-8800 Roeselare
Tel. +32(0)51 23 12 73
Fax. +32(0)51 23 12 89 

Publicatiedatum: