Budgetvriendelijk voor alle bedrijven in de AGF sector

Meer afgestemde monitoring en SCM solutions van Cydiance

Cydiance heeft besloten om meer afgestemde maar betaalbare monitoring en Supply Chain Management oplossing hun klanten aan te bieden. Cydiance biedt monitoring van temperatuur, vochtigheid en locatie en software voor de AGF-sector sinds 2014 aan en wil nu maatwerk leveren voor het oplossen van individuele problemen. 

Austin van Cydiance: "We begrijpen de AGF sector. Er zijn grote telers en exporteurs die hun eigen systemen ontwikkelen door erin te investeren. Maar er zijn ook vele kleine bedrijven die maar een beperkt budget hebben en zoeken naar technologie."

“We hebben de afgelopen jaren hard gewerkt aan de infrastructuur en ons IoT enabled SCM system, waardoor we een flexibele basis bieden voor alle projecten. En nu bieden we onze technologie aan alle AGF bedrijven aan. We leveren maatwerk en houden de kosten laag. Technologie zou geen barrière moeten zijn voor een betere aanbodketen, maar een booster waar elk bedrijf toegang toe zou moeten hebben." 

Momenteel varieert de vraag van cliënten van transport tot bedrijfsmonitoren. Cydiance is in staat oplossingen te bieden met verschillende sensoren en verschillende business models. 

"Laat ons je vraag in jouw aanbodketen horen en wij brengen de technologie die daarbij past."


Austin 
Cydiance Technology
www.Cydiance.com  
T: +86 15000564488 
E: tina.sun@cydiance.cc  


Publicatiedatum:


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven