Bizerba BRAIN2 software oplossing

"Overgewicht met 7 gram per verpakking gereduceerd"

"Onze klant, Bergen-Producties heeft onlangs een Bizerba hardware en BRAIN2 softwareoplossing aangeschaft en geïnstalleerd. Al een week na installatie kon Bergen-Producties duidelijke verbeteringen waarnemen. Zij wisten het overgewicht van hun productie met 7 gram per verpakking te reduceren. Bij een jaarlijkse productie van 1,44 miljoen producten van ongeveer 1 euro per stuk kan dit betekenen dat er op korte tijd al veel geld wordt bespaard", aldus Biberza.

"Bergen-Producties was op zoek naar een uitgebreide oplossing om hun werksysteem te upgraden maar misten de hiervoor benodigde functionaliteiten en de achteraf raadpleegbare data. Bizerba Benelux heeft een BRAIN2-Portion_control softwareoplossing voorgesteld en verkocht voor 12 operators, in combinatie met een compacte weegterminal iS20. Deze is volledig compatibel met de reeds aanwezige weegschalen. Bergen-Producties is zeer tevreden met onze oplossing, vooral omdat ze nu de mogelijkheid hebben om de voortgang van hun werknemers via de grafische app en de individuele prestatierapporten live te volgen. Dit gaat goed samen met hun korte termijn plannen om te gaan uitbreiden naar het verpakken voor derden, waarbij zij efficiënte processen en betrouwbare productiegegevens nodig zullen hebben.

Dit is een van de vele overtuigende voorbeelden waarbij onze BRAIN2-Portion_control software een zeer aantrekkelijke Return on Investment (ROI) oplevert. Dit type project valideert ook onze Solution Selling-oplossing welke duidelijke zakelijke waarde oplevert voor onze klanten.'

Portion_control hoogtepunten:
• Uniform artikel en gebruikersbeheer via ons centraal softwareplatform BRAIN2.
• Eenvoudig portioneren: optisch verkeerslichtsysteem (rood, geel, groen) voor optimale gewichtscontrole.
• Centraal gegevens- en gebruikersbeheer: artikelen, tarrawaarden, tolerantielimieten, pauzes etc.
• Geminimaliseerde verspilling.
• Individuele tendenscontrole op elk werkstation.
• Kosten- en tijdsbesparingen door snelle gewichtsbepaling.
• Constante kwaliteit: de gedefinieerde vulhoeveelheden bereiken.
• Efficiënte gegevensstroom: statistische gegevens, b.v. productievoortgang, productietijden, productieweeggegevens en lijnefficiëntie kunnen van elke werkplek worden ingezien.
• Transparante rapportage via vooraf geconfigureerde BRAIN2-rapporten.
• Bizerba Checkweighers-integratie in de productielijn.

Voor meer informatie
Bizerba België 
Industrialaan 4
1702 Groot-Bijgaarden
T +31 53 4800980
marketing@bizerba.be  
www.bizerba.com  


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven