Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Lagere grapefruitprijzen in China

Op dit moment wordt grapefruit vanuit Turkije op de markt gezet. Het Zuid-Afrikaanse grapefruitseizoen loopt op zijn eind. "De export van Zuid-Afrikaanse grapefruit neemt hierdoor steeds meer af," aldus Lisa van Shanghai Nong Fu Fruit over de huidige markt voor grapefruit in China.

"Het totale aanbod aan grapefruit uit Zuid-Afrika was dit jaar groter dan vorig jaar. We zetten op dit moment grapefruit af via groothandelsmarkten, supermarkten en ketens die fruitsap aanbieden. We maken nu nog geen gebruik van een eigen merk. De concurrentie in de grapefruitsector is op dit moment behoorlijk fel. Aan het einde van het seizoen was het aanbod op de markt vrij groot, waardoor de prijzen omlaag zijn gegaan. Uiteindelijk kwamen de prijzen zelfs lager uit dan die van vorig jaar."

Shanghai Nong Fu Fruit importeert voornamelijk vers fruit uit de VS, Egypte, Zuidoost-Aziƫ, Chili, Peru, Zuid-Afrika, Australiƫ en Nieuw-Zeeland. De belangrijkste fruitsoorten voor het bedrijf zijn sinaasappelen, kersen, blauwe bessen, avocado's, druiven, mangosteen en doerian.

Contact: Lisa
Bedrijf: Shanghai Nong Fu Fruit Co., Ltd.
www.nffruits.com 

Publicatiedatum: