Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Eerste Spaanse Oronule clementines verladen

Vorige week werden de eerste Spaanse Oronules voor de Britse markt verladen. Het seizoen van deze exclusieve clementine duurt slechts 20 dagen. 

“Het is de eerste premium Spaanse clementine van het seizoen," legt Jack Hanson van Fountain Fresh Imports uit. "Dit jaar is de oogst goed. De eerste Oronules hebben kleinere maten maar de komende dagen zullen grote maten toenemen."

Deze clementine is zoet, pitloos en vrij prijzig. Er zijn op dit moment maar twee andere clementinerassen met blad op de markt: Marisol en Orogos. Volgens Jack zijn deze rassen minder zoet en minder easy peeler dan Oronule. 

"Over zo'n dag of twintig zal de markt overschakelen op de veel bekendere Clemenules en dat is zo vroeg in het seizoen best bijzonder. De Clemenules blijven nog tot eind januari beschikbaar, waarna het seizoen van de Herdandina clementine aanbreekt. Fountain Fresh Imports heeft gedurende het hele seizoen een stabiele aanvoer van het USIA merk."

 

Voor meer informatie:
Jack Hanson
Fountain Fresh
Tel: +44 1945 898488
jack.hanson@fountainfresh.co.uk

Publicatiedatum: