Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Schoeller Allibert benoemt Ludo Gielen als nieuwe directeur

Schoeller Allibert heeft bekendgemaakt dat Ludo Gielen per 1 november 2018 zal starten als nieuwe directeur. Ludo begon in 2004 bij Schoeller Allibert en heeft sinds die tijd diverse leidinggevende functies vervuld die cruciaal zijn geweest voor het succes van het bedrijf, ondermeer op het gebied van productontwikkeling, innovatiestrategie├źn en strategische groei.

"Zijn ervaring, klantgerichtheid, marktkennis en leidinggevende kwaliteiten maken Ludo de beste kandidaat om ons bedrijf te leiden." 

Martin en Christoph Schoeller, medevoorzitters van de raad van commissarissen, benadrukken dat leiderschap door middel van innovatie synoniem is aan het Schoeller merk voor retoursverpakkingen en dat dit ook in de toekomst zo zal blijven. "We zijn blij dat Ludo ons bedrijf zal leiden met zijn voortdurende focus op het verbeteren van hoogwaardige, ge├»ntegreerde oplossingen die de duurzaamheid en waarde van ons merk verhogen en tegelijkertijd de logistieke kosten voor onze klanten verlagen," aldus Martin en Christoph. 

Publicatiedatum: