Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Seizoen vroege clementines start bij Comercial Gallo

Het seizoen van de vroege clementine is begonnen met de Orogos en de Clemenrubi.

Deze clementines zijn volledig pitloos, hebben een intense oranje kleur, zijn sappig, hebben een hoge brixgraad en een uitstekende brix/zuurverhouding. Het fruit doet het goed op de planten en interfereert niet met kruisbestuiving.

Het grootste deel van het fruit is van een groot maat, wat essentieel is voor de Italiaanse markt. Het volgende ras dat zal worden geoogst is de Lorentina een zeer productief ras. De komende dagen zal er ook een kloon van de Fukumoto sinaasappel beschikbaar komen. Het gaat om een ras dat een ronde vorm en gladde schil heeft. De verhouding brix/zuur/kleur is optimaal. De telers die in de rassen hebben geïnvesteerd hebben wederom aanzienlijke inkomens weten te behalen in een tijdperk waarin raskenmerken het verschil maken. 

Degene die hebben geloof in rasseninnovatie hebben hun investering terugverdiend en winsten behaald. Comercial Gallo is de enige in Italië die deze planten verkoopt, evenals de concessie van productprivileges en het blijft op zoek naar innovatieve, winstgevende rassen. Binnenkort zal er een nieuw citroenproject worden gepresenteerd.

Comercial Gallo staat op het punt om een belangrijke overeenkomst te tekenen met een toonaangevende, internationale kredietgroep om het rasseninnovatieproject verder te kunnen ondersteunen. Op deze manier kunnen geïnteresseerden een investering doen.

Comercial Gallo is van mening dat dit financiële instrument Italiaanse telers kan helpen die willen innoveren en aan de eisen van de consument willen voldoen.

Comerial Gallo verwelkomt graag iedereen die geïnteresseerd is op het catalogusveld in Massafra (provincie Taranto). Zij kunnen een afspraak maken via 0039 335 5332359 of 0039 336 828235.

Contact:

Comercial Gallo Srl
Sp 103 c.da Furnoli
74016 Massafra (TA) 
Tel.: (+39) 335 5332359
Email: info@comercialgallo.com
Web: www.comercialgallo.com

 

Publicatiedatum: