Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Wijzigingen in directie Hutten Catering

Binnen het managementteam van Cateraar Hutten te Veghel zullen zich tussen 1 oktober 2012 en 1 januari 2013 een aantal personeelswisselingen voordoen. Deze wisselingen hebben te maken met de groei, verbreding van de diensten en verdere professionalisering van de organisatie.

Collin Schoonens zal per 1 januari 2013 Jan Loeff opvolgen als commercieel directeur. Loeff zal zich als directeur Foodcare verder gaan toeleggen op de zorgmarkt. In de opvolging van Schoonens is voorzien door het aantrekken van Frank Veldhof.

Met het vertrek van Natasja Dijkmans zijn er ook wijzigingen in het managementteam binnen de divisie party- en locatiecatering. Ton Leemans zal als operationeel directeur eindverantwoordelijk zijn voor de exploitatie en organisatie van zowel de party-, als de locatiecatering en maakt daarbij deel uit van het managementteam. Debby Kouwenberg neemt als commercieel manager, de commerciƫle verantwoordelijkheid voor party- en locatiecatering.
Publicatiedatum: