Wereldwijd Uitgelicht Kasgroenten

De Wereldwijd Uitgelicht van april gaat over groenten uit de kas. We zien dat het snacksegment vanuit de kas nog altijd een groeimarkt is en zich verder differentieert, zowel op het gebied van gemak als in diversiteit. Ook de zoete puntpaprika's kennen een groeiende populariteit. De Spaanse producenten zetten daar vol op in, de Nederlandse nog niet. 
In het thema kasgroenten leggen we de nadruk op de afzet, niet op de teelt. Nieuws over de teelt en gerelateerde zaken is te vinden op www.groentennieuws.nl 

Mocht je een ontwikkeling zien in de afzet van glasgroenten, een persbericht of artikel hebben, dat niet mag ontbreken in het thema, dan ontvangen wij dat graag. Voor een interview kun je contact opnemen met de redactie via redactie@agf.nl.

Natuurlijk is dit ook een mooie kans om je eigen bedrijf een maand lang in de spotlights te plaatsen met behulp van een banner binnen dit prominente thema. Je kunt een maand lang een banner boeken in het Wereldwijd Uitgelicht-blok op AGF.nl voor 630 euro.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven