Wereldwijd Uitgelicht Biologisch

De maand februari staat in het teken van biologische groenten en fruit. De vraag naar biologische producten in Europa groeit elk jaar. In de publicatie 'Organic is good for you' zegt de Rabobank tot 2025 in West-Europa en de VS een groei te verwachten van de totale verkoop van biologische voeding van 6,7 tot 7,6 procent. Dat is ruwweg een drie keer zo grote groei als de stijging van de totale voedselconsumptie.In Wereldwijd Uitgelicht Biologisch houden wij ons bezig met de biologische AGF-sector in binnen- en buitenland. We volgen de ontwikkelingen tijdens de komende beurzen Fruit Logistica van 7-9 februari en Biofach van 14-17 februari natuurlijk op de voet.

Mocht je een leuk product, nieuwtje of ontwikkeling in de biologische AGF-sector hebben, dan zien we je aandeel graag tegemoet. Persberichten kun je sturen naar redactie@agf.nl

Adverteren met biologische AGF kan natuurlijk ook: Je kunt een maand lang een banner boeken op de website AGF.nl voor 630 euro. Deze banner wordt dan omringd door biologische berichten.

Biojournaal
Wij hebben ook een speciale website voor de biologische sector: www.biojournaal.nl. Hier vind je dagelijks alle nieuwtjes op biogebied voor alle branches. 

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw ad-blocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken. Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw Adblocker.