Carrefour opent een Express in het nieuwe ziekenhuiscomplex Delta in Oudergem

Carrefour Belgique breidt zijn Expresswinkels in ziekenhuizen verder uit. De retailer opende onlangs de zesde winkel in het nieuwe ziekenhuiscomplex Delta in Oudergem. Carrefour is van plan om in 2018 nog meer buurtwinkels in ziekenhuizen te openen.
De Carrefour Express in het nieuwe ziekenhuiscomplex Delta biedt een uitgebreid assortiment aan in verse en gezonde producten (fruits, groenten, bio), snelle maaltijdoplossingen voor elk moment van de dag (kant-en-klare maaltijden, snacks,…) en ook vlees, gevogelte en vis. Assortiment op maat
Het concept Express is afgestemd op dat van een ziekenhuis, dankzij het basisassortiment en de specifieke referenties die aan de vragen van die klanten zijn aangepast. Het is een winkel die aan de noden beantwoordt van de patiënten, hun bezoekers, het verplegend en administratief personeel, dokters en zelfs buurtbewoners. De winkel is goed zichtbaar van op straat en voor iedereen open.
Express Delta heeft een commerciële oppervlakte van 220 m², 3 kassa's en ruime openingensuren, die aan de bedrijvigheid van het ziekenhuis zijn aangepast.
Het ziekenhuiscomplex Delta van de groep CHIREC telt vandaag al 500 bedden en is berekend op 110.000 ziekenhuisopnamen en 100.000 interventies op de spoedafdeling per jaar. Op termijn zouden er ook een rusthuis en appartementen komen.

Experts aan boord
Dat is alvast de mening van Catherine Berrocal, de franchisenemer van de winkel. En ze weet waarover ze praat ! Zij is een oud-medewerkster van Carrefour en echtgenote van een voormalige expansionist bij Carrefour, die in 2013 in het UZ Sint-Lucas de eerste Carrefour Express in een Brussels ziekenhuis opende. Eerder dit jaar opende hij zijn 2de Express in een ziekenhuis: de Express Tivoli in La Louvière. Voor dit koppel, dat zich expert bij Carrefour en in buurtwinkels en ziekenhuizen mag noemen, was de opening in Delta een niet te missen opportuniteit.

Adres: Triomflaan 201 – 1160 Oudergem

Publicatiedatum:


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven