Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Arno van de Kant nieuwe CEO NSure

Per 1 november 2017 start Arno van de Kant als nieuwe CEO van NSure. Met zijn aanstelling wordt invulling gegeven aan de verdere professionalisering van NSure. Daarnaast zal hij, met zijn uitgebreide Business & Development ervaring, bijdragen aan de verdere (internationale) groei van het bedrijf. Hij neemt de taken over van Theo Aanhane, die in de afgelopen ruim 3 jaar sterk heeft bijgedragen aan de positieve ontwikkeling van NSure. Theo Aanhane is op eigen initiatief een nieuwe uitdaging als Business Unit Manager Horticulture bij Eurofins Agro aangegaan.
Na een industriƫle microbiologie opleiding, heeft Arno van de Kant gewerkt in Sales, business development en general management functies, zoals bij New Brunswick Scientific, Akzo Nobel, Microdish en Biomerieux. Ook heeft hij gewerkt bij een aantal CRO's, te weten TNO, NIZO food research en de Bioprocess Pilot Facility. Van de Kant was ook actief in Europese platformen bij EuropaBio.

Van de Kant: "Met mijn ervaring in sales, business development en als CEO, bij bedrijven in diagnostiek en CRO organisaties, denk ik een snelle start te kunnen maken bij NSure. De ambitie om verdere internationale groei te realiseren, vraagt om een sterke focus op sales en commercie. Ik heb er erg veel zin in mijn kennis en ervaring in te zetten om het bedrijf in deze ontwikkeling te leiden en verder uit te bouwen."

NSure is een innovatief bedrijf dat moleculaire testen ontwikkelt om de fysiologische eigenschappen en kwaliteit van agrarische producten te bepalen en zelfs te voorspellen. De testen worden onder andere gebruikt voor het in kaart brengen van bewaarrisico's van agroproducten of het bepalen van het juiste tijdstip om planten in bloei te trekken. Daarnaast levert NSure moleculair diagnostische diensten aan agro- en chemiebedrijven. De komende jaren ligt het accent op verdere internationale groei van de onderneming. Met de aanstelling van Arno van de Kant verwacht NSure nog beter invulling te kunnen geven aan haar positie van toonaangevende marktleider in genactiviteitsmetingen in de agroketen.

Arno van de Kant is bereikbaar via:
arno.vandekant@nsure.nl

Publicatiedatum: