Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Galilee Export start export biologische citrus naar Europa

De grootste marketingcoƶperatie in Israƫl begint komend seizoen met de export van biologische producten. Met de deelname van nieuwe telers die ook biologische citrus produceren en de komst van nieuwe partners afgelopen december (Avocado Gal Agricultural Cooperative), zal Galilee Export zich nu ook storten op de marketing van biologische producten.De exporteur verwacht de meeste producten naar Europa te zullen verzenden. "Zoals altijd vertrouwen wij op onze telers en als hun marketingteam zullen we alle export afhandelen. Biologische producten hebben een beperkte houdbaarheid; daarom zal Europa onze belangrijkste bestemming zijn. Ook zullen de prijzen hoger zijn voor biologische producten," aldus Dror Eigerman, directeur van Galilee Export.
 
Robert Morris, manager Biologische Producten van het bedrijf, die zich onlangs bij het Galilee Export-team voegde om de biologische afdeling op te bouwen, zegt dat er een grote vraag is van de consument en dat er in Europa met smart op de producten worden gewacht.
 
"Ons belangrijkste product is de Organic Red grapefruit, die naar verwachting medio november in Europa zal arriveren. Maar voor die tijd zullen er mooie partijen van de Organic Sweetie verzonden worden, eind oktober. Later in het seizoen zullen we ook biologische mandarijnen aanbieden. Andere beschikbare biologische producten zijn dadels en groene avocado's."

Voor meer informatie:
Robert Morris
Galilee Export
Tel: +972 3 653 9141
Publicatiedatum: