Weblog Glenn Bainathsah, Axians:

"Een AGF bedrijfsscan biedt uitkomst"

Bedrijven in de AGF sector zijn dagelijks bezig met gezonde producten en te voldoen aan de steeds strengere eisen van de overheid als het gaat om maatschappelijk verantwoord ondernemen. De vraag is hoe het zit met de processen in de bedrijven zelf, zijn die ook zo gezond", zo vraagt commercieel directeur Glenn Bainathsah van Axians zich af. "Als IT-specialist in de AGF branche denken wij Axians, dat het belangrijk is om de eigen processen, zoals kostenbeheer, kwaliteit, efficiency, regelgeving ten aanzien van voedselveiligheid en marge optimalisatie, te blijven monitoren."
 
Daarnaast is de vraag hoe vaak de monitoring plaatsvindt en belangrijker nog, verloopt dit op de juiste manier. 'Vergeet niet dat ontwikkelingen razendsnel gaan en de eisen van de buitenwereld bijna dagelijks veranderen. Als directie of management is het essentieel zich af te vragen of bestaande software binnen de organisatie voldoende up-to-date is om aan alle eisen te kunnen voldoen, zowel intern als extern", aldus Glenn.

"Daarom hebben wij AGF experts in dienst die binnen een organisatie een bedrijfsscan uitvoeren. Zij bezoeken uw bedrijf, voeren een IT-scan uit en bespreken vervolgens met u de resultaten. Als je kijkt naar wat een scan uiteindelijk oplevert, dan is de investering minimaal te noemen. Op dit moment hebben wij een actie lopen, waarbij een gratis AGF bedrijfsscan te winnen valt. Wil je nog meedoen? Meld je dan aan via www.axians.nl/agf-scan."


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven