Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Koppert Cress lanceert Jeere Cress

Jeere Cress is de nieuwste aanwinst in de Koppert Cress collectie. Het grijze dopje op de cress, het restant van het zaadhulsje, heeft een fijne komijnsmaak en geeft de cress een speels karakter.



De komijnsmaak is met deze cress mooier te doseren dan met de specerij. Volgens souschef Maurits van der Vooren (Restaurant Latour *, Noordwijk) is de cress voor veel toepassingen geschikt en te combineren met zoete, vette en zurige ingrediƫnten. Jeere Cress is een natuurlijke smaakversterker op het bord en te combineren met brood, biscuits, cakes, curry's, jonge geitenkaas, mozzarella of zuurkool.



Komijn wordt veel gebruikt in de Indiaanse, Oosterse, het Midden-Oosten, Mexicaanse, Portugese en Spaanse keuken. Komijnzaad werd vroeger in Europa al veel gebruikt als smaakmaker in gerechten. De Romeinen maakten er poeder van en gebruikten het als peper, terwijl de oude Grieken het al in eigen vaatje op tafel hadden staan, zoals wij tegenwoordig peper en zout.



Voor meer informatie:
Koppert Cress
De Poel 1
2681 MB Monster
T: +31(0)174 24 28 19
F: +31(0)174 28 32 52
www.koppertcress.com
Publicatiedatum: