Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Virusmail afkomstig van info@specialfruit.be in omloop

Special Fruit stuurde gisteren de volgende mailing: "Buiten onze wil om is er deze morgen een mailing verstuurd vanuit ons algemene e-mailadres info@specialfruit.be. Deze spam is niet van onze server afkomstig, maar van een mailserver in Maleisiƫ. Mogelijk bevat deze mail een virus. In de mail wordt u verzocht om een 'shipping document' te openen. Wij raden u ten stelligste aan dit niet te doen. Gelieve bij ontvangst van de mail (zie voorbeeld onderaan), deze meteen te verwijderen uit uw mailprogramma."

"Voor de goede orde: Special Fruit verzendt gelijkaardige documenten nooit via een algemeen mailadres, wel via een door uw gekende contactpersoon bij Special Fruit.
We wensen ons alvast te verontschuldigen voor deze ongewenste spam en kunnen u enkel aanraden om uw anti-spam filtering optimaal in te stellen", aldus Special Fruit.



Publicatiedatum: