Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Wouter Willems, ZON:

"Paprikaprijzen onder druk"

Tholen - Na een redelijk paprikaseizoen staan de prijzen sinds twee weken flink onder druk. Een toename in de landelijke productie en daarbij opgeteld een verschuiving van de retailprogramma's naar Spanje is één van de oorzaken die wordt genoemd. De prijzen bij ZON, voor de sorteringen 181+, noteerden vandaag aan de klok voor oranje 80 cent, rood 70 cent, groen 1,05 en geel 1,02.



"De kwaliteit van het huidige zetsel paprika is goed te noemen. De goede weers- en teeltomstandigheden van de laatste tijd hebben dit in de hand gewerkt. Wat dat betreft zien we gelukkig nog veel klanten het Nederlands product kopen", vertelt Wouter Willems, verantwoordelijk voor de paprikaverkoop bij ZON. "Voor de meeste telers is het seizoen naar tevredenheid verlopen. Je hoopt echter de laatste weken van het seizoen ook nog goed af te sluiten. Aan de kwaliteit van de paprika ligt het in iedere geval niet!"

Voor meer informatie:
Wouter Willems
ZON Fruit &Vegetables
Venrayseweg 104
5928 RH VENLO
T: +31 (0)77 3239999
F: +31 (0)77 3239719
wouter.willems@royalzon.com
www.zon-business.com