Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Telesuper.nl breidt samenwerking met Albron uit

Op 7 september 2016 ondertekenden Foodservice organisatie Albron en Telesuper.nl een overeenkomst voor uitbreiding van hun samenwerking. Naast het beleveren van het Albron concept 'Kookdame' in de kleinschalige zorg, is na een intensieve pilot gebleken dat Telesuper.nl ook de juiste partner is voor het beleveren van 200 kleinschalige cateringlocaties. Deze locaties vragen een specifieke aanpak op maat, waarin Telesuper.nl kon voorzien door de ervaring in kleinschalig leveren. Dit door middel van een passend retailassortiment, efficiƫnt vervoer en automatisering.


V.l.n.r.: Teun Verheij (Albron), Marco Verduijn (Telesuper.nl), Johan Dekker (Telesuper.nl) en Tim Kraaier (Albron)

Telesuper.nl is een landelijk opererende organisatie die gespecialiseerd is in het leveren van een volledig supermarktassortiment, aangevuld met een foodservice assortiment, aan kleinschalige zorg, kinderdagverblijven en kleinschalige catering. Hierdoor zijn zij totaalleverancier voor alle online boodschappen. Telesuper.nl ziet de samenwerking als een bevestiging voor het gekozen beleid voor echte partnerships. Het gaat hierbij om meer dan boodschappen alleen.

Bron: Telesuper.nl
Publicatiedatum: