Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

'Gezonde fastfoodketen' scoort in Australië

De Australische fastfoodketen Oliver's Real Food biedt gezonde alternatieven voor het gehele land. Oliver's Real Food serveert ontbijt, gourmet pita, salades, fruitsalades, snacks, soepen en curry's, sandwiches en zelfs diverse maaltijden voor kinderen. De fastfoodketen is ook geschikt voor mensen met speciale diëten: veganistisch, glutenvrij, zuivel en vegetarische gerechten.

Volgens hun website maakt de foodretailer gebruik van grondstoffen en biologisch geteelde producten om hun gerechten te bereiden. Hun filosofie draait om gezond en verantwoord voedsel, milieuvriendelijk. De oprichter Jason Gunn opende Oliver's Real Food in 2005 als alternatief voor de bestaande fastfoodketens (KFC, McDonald's, Maccas). Vorig jaar behaalde de keten een omzet van 32 miljoen euro. Gunn heeft momenteel 17 winkels in Australië, aldus The Age. Gunn wil in 2025 bijna 300 winkels hebben geopend. Momenteel is hij in gesprek voor de opening van een winkel in Californië.
Publicatiedatum: