Directlyfrom.nl legt directe link tussen top foodleveranciers en consument

Eerste online foodmarkt gestart

Nederlands eerste online foodmarkt - Directlyfrom.nl - is gestart. Een markt die doet denken aan de Boquería in Barcelona en de Markthal in Rotterdam. Met honderden vlees- en vissoorten en duizenden variëteiten groenten, fruit, kruiden en delicatessen. Een foodmarkt die 24/7, thuis en onderweg, open is en waar alles met 1 muisklik kan worden besteld. Elk product komt direct van de producent/importeur, wordt dagvers bereid, zorgvuldig verpakt en binnen 24 uur na productie met gekoeld transport thuisbezorgd. Dat geldt voor authentiek Wagyu uit Japan, levende kreeft en het fijnste wild, maar juist ook de dagelijkse maaltijd krijgt met deze foodmarkt een kwaliteitsimpuls.

Kwaliteit, gemak, waar voor je geld
Online shopping wordt met de dag belangrijker in Nederland. Ook voorbewerkte maaltijden, per doos thuisbezorgd, zijn volop in ontwikkeling. Directlyfrom.nl werkt als een normale markt. De boodschapper kan hier terecht voor een ongekende diversiteit, kwaliteit, versheid, puurheid, bovenal gemak en een goede prijs. De kracht zit in de bundeling van de specialismen van (horeca)leveranciers Schmidt Zeevis, Nice to Meat, Treuren, Rungis en Vanilla Venture. Je kiest en bestelt op 1 adres uit het gezamenlijke assortiment en betaalt achteraf voor wat is geleverd. Zo zijn er geen 'om en nabij' bedragen. Voor de bezorging wordt gebruik gemaakt van de bestaande transport¬systemen van de leveranciers. In eerste instantie in de groot-Randstad. Op korte termijn levert Directlyfrom.nl ook in alle andere regio's en komen er meer productcategorieën bij op deze foodmarkt.

Ten volle van het leven genieten

De flexibiliteit en het gemak van online kopen, gekoppeld aan het beste en meest verse assortiment van Nederland, maakt deze foodmarkt tot een aantrekkelijk en uniek platform. Zoals Mikel Pouw, directeur van Nice to Meat stelt: "Het mooiste assortiment aan vlees¬producten is beschikbaar, van Japans Wagyu tot Australisch Black Angus en het heerlijke MRIJ-rundvlees van eigen bodem. Wij juichen het toe dat de thuiskok nu ook toegang krijgt tot deze topkwaliteit." Voor Marcel van Breda van Schmidt Zeevis is de combinatie van verschillende gespecialiseerde leveran¬ciers op 1 online foodplatform fantastisch, met alle diversiteit en gemak voor de consument.

Directlyfrom.nl is het initiatief van ondernemers Jeroen Zegwaart en Justyna Zadykowicz. Zij zien de enorme invloed van voedsel op alles in ons leven. "Nu kunnen we ervoor kiezen om het beste van het beste in ons dagelijkse leven te halen. Kies voor kwaliteit en gemak en ga genieten!"

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.