Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"We verwachten een stabiel seizoen met constant volume"

Eerste Navelina sinaasappelen bij Hagé International

Met de binnenkomst van de eerste Navelina sinaasappels is het Spaanse sinaasappelseizoen bij Hagé International gestart. De eerste leveringen navelsinaasappels zijn al goed op smaak en de verwachtingen voor komend seizoen zijn goed. "We verwachten een stabiel seizoen met een constante smaak, volume en maatsortering", aldus Boy Brons, productmanager citrus. De sinaasappels worden standaard geleverd in 15kg netto in houten krat. De Navelina zal beschikbaar zijn tot de overgang naar de navels in januari. Vanaf eind november zullen de eerste perssinaasappelen, variëteit Salustiana, uit Spanje beschikbaar zijn. Tot die tijd bieden we nog Valencia aan uit Uruguay en Zuid-Afrika aan.



Hagé International levert jaarrond sinaasappels. Het sinaasappelseizoen uit Spanje loopt van medio september tot half juli. Daarnaast komen de sinaasappels o.a. uit Zuid-Afrika, Uruguay en Egypte.

Voor meer informatie:
Hagé International
Boy Brons
+31(0)180 657 855
b.brons@thegreenery.com
Publicatiedatum: