ViniVega: groentenwijn van Nederlandse bodem
Neerlands Wijnmakerij
De paprika's en tomaten worden in Bentelo, bij de grootste professionele wijnmakerij van Nederland, geperst en vergist tot groentewijnen. Neerlands Wijnmakerij produceert al vele jaren kwaliteitswijnen op maat voor diverse wijnboeren. Met succes, verschillende wijnen zijn bekroond tijdens (inter)nationale concoursen. Ook de wijnlijn Kus van Thérèse, die Wijngoed Gelders Laren sinds 2009 exclusief voor Restaurant De Librije produceert, wordt door Neerlands Wijnmakerij gevinificeerd.
ANUGA
De groentewijnen zullen internationaal worden gepresenteerd op de Anuga 2015 in Keulen (10-14 oktober), dé toonaangevende internationale beurs voor innovatie op het gebied van food (retail, horeca en catering). Internationale samenwerking wordt gezocht met collega-chefs van Jonnie Boer die openstaan voor innovatie en daarmee voorop lopen in de culinaire wereld op topniveau. De groentewijnen bieden een geheel nieuw spectrum voor bijzondere wijn-spijs combinaties.
ViniVega presentatie bij De Librije
De ViniVega werd in de onderzoeksfase ter beoordeling en advies voorgelegd aan Jonnie & Thérèse Boer. Zij waren zo enthousiast dat ze graag hun naam wilden verbinden aan het product en mee wilden werken aan de introductie en de wijn-spijs combinaties. Jonnie & Thérèse Boer presenteren de groentewijnen op 8 oktober a.s. in Librije's Hotel aan een select gezelschap.
Meer informatie:
Neerlands Wijnmakerij
Roelof en Ilse Visscher
T: +31 (0)6 43794882
E: info@neerlandswijnmakerij.nl