Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwste generatie slowjuicer

Op maandag 31 augustus 2015 heeft Versapers, specialist en marktleider op het gebied van Slowjuicers in Nederland, haar allernieuwste model de Versapers Emotion 4G geïntroduceerd in de Vondeltuin te Amsterdam. Sterrenchef Niven Kunz deelde zijn passie voor de Versapers middels een live demonstratie aan de pers en genodigden.



De introductie was een kleine proeverij van smaaksensaties, alles gemaakt met de nieuwe Versapers 4G. Zo liet Niven Kunz een unieke creatie proeven waar koud sap van mango, gele biet, gele wortel en mango azijn werd afgewerkt met een warme sinaasappel sabayon. Er waren bijzondere smaken zelfgemaakt ijs, crackers met huisgemaakte tapenades uit de slowjuicer, een avocado gazpacho en diverse notenmelk creaties. Zo kreeg de bezoeker veel inspiratie voorgeschoteld om met de 4G aan de slag te gaan.

Versapers op AGF Detail
Versapers is onlangs sponsor van de AGF vakwedstrijden geworden, die op 29 en 30 september tijdens de AGF Detail in Houten worden gehouden. Versapers staat ook op deze beurs in de VerleidingsArena met demonstraties en proeverijen door onder andere tv-presentator en 'reislustige vakidioot' René Pluijm. Kom dus kennismaken met de nieuwste generatie slowjuicer en ervaar zelf alle smaaksensaties.

Bron: ADN
Publicatiedatum: