Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Jos van Dessel neemt na 40 jaar afscheid van de sector

Tholen - Op 60-jarige leeftijd neemt Jos van Dessel afscheid van veiling BelOrta als commercieel directeur. Veertig jaar lang was hij actief op het veilingterrein in Sint-Katelijne-Waver. Jos is bekend en bemind bij menig teler en handelaar in binnen- en buitenland. Hij is officieel sinds 30 april met pensioen. Volgens hem was elke dag in zijn loopbaan een hoogtepunt. "Mijn agenda was redelijk volgepland, maar toch kwamen er dagelijks nog onopgeloste zaken tevoorschijn. In feite moest ik ruim 1500 telers op een lijn laten lopen om 600 klanten te kunnen bedienen. Elke dag was mooi. Het was geweldig om te doen!"In die jaren heeft hij een schat aan kennis vergaard. "Als iemand daar gebruik van wil maken, kan ik me wel ten dienste stellen, maar ik ga mezelf niet opdringen en wil ook niet terug in een andere job stappen. Met mijn bagage en kennis kan ik mogelijk nog wel wat betekenen voor de sector." Jos zal de komende tijd nog te vinden zijn op beurzen en andere evenementen. "Ik zal de komende jaren de ontwikkelingen in de sector zeker blijven volgen. Het is belangrijk om up-to-date te blijven. Als je niet meer weet wat er gebeurt, lig je er echt helemaal uit. En dat wil ik nog niet."

Jos is via e-mail bereikbaar op het adres jos.van.dessel@hotmail.com

In het mei-nummer van Primeur publiceren wij een uitgebreid interview over Jos. Hierin blikt hij terug naar de jaren van zijn carrière en vertelt hij over de toekomst van de veiling.

Klik hier om een abonnement op ons magazine Primeur af te sluiten