Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
samenwerking Norfresh International

Spaanse tomatencoöperatie CASI start distributiecentrum in Nederland

De Spaanse tomatencoöperatie CASI start in april een nieuw distributiecentrum in Nederland om de distributie en verkoop nog dichter bij de klanten te krijgen. De cooperatie wil in totaal vier distributiecentra starten in heel Europa. De keuze viel op Nederland vanwege de strategische positie en beschikbare knowhow. Het idee is dat telers lid kunnen worden van de coöperatie, zodat klanten twaalf maanden per jaar kunnen worden bediend.

De nieuwe faciliteit in Nederland heeft een oppervlakte van 4500 m² en is gelegen op het ABC Westland 384 te Poeldijk. Samen met Norfresh International heeft CASI zich tot doel gesteld een sterke speler te worden in de wereldwijde AGF-sector. CASI wordt in het pand ondersteund door meertalig logistiek personeel.

CASI startte in 1944 als coöperatie met een kleine groep telers en telt nu zo'n 1.800 partners, die gespecialiseerd zijn in de tomatenteelt op een areaal van 2.000 hectare (240 miljoen kilo per jaar). Bij CASI zijn meer dan 1.100 medewerkers werkzaam. De intrek in het distributiecentrum in Nederland is de start van de internationale expansie, waarbij nauw samengewerkt zal worden met telers. De eerste interesse van telers is inmiddels al getoond en de eerste contacten zijn gelegd.

Voor meer informatie:
Norfresh International B.V.
fwhoek@norfresh.com

Cooperativa Agrícola y Ganadera San Isidro
jtorres@casi.es
Publicatiedatum: