Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Stabiele prijzen voor traditionele sjalotten uit Bretagne

"Hoewel de handel de laatste maand stil was, zijn de prijzen stabiel gebleven," zei Pierre Batardiere van Daniel Cadiou. "We beschikken nog over opgeslagen sjalotten met een mooie kwaliteit, hoewel we voorzichtig zijn met de selectie van partijen." Door het weer moeten telers hun producten zorgvuldig selecteren. Batardiere meldt dat ze overwegen om te schakelen naar gekoelde opslag vanaf begin april om een consistent product te houden.

Hoewel er zaaisjalotten in overvloed zijn in Europa, heeft de smaak en de kwaliteit van de traditionele sjalotten trouwe volgelingen. Dit zorgt voor een constante vraag en een stabiele markt voor traditionele sjalotten uit de regio Bretagne. Dit zorgt er samen met de goede service voor dat Daniel Cadiou opvalt, merkte Batardiere op.

"De relatie met de telers in een kwaliteitsvol proces met Daniel Cadiou is de basis van onze kracht", meldt Batardiere. "De 12-maandse beschikbaarheid, het brede scala aan verpakkingsmogelijkheden en onze reactiviteit en toewijding aan onze klanten zorgen ervoor dat we ons onderscheiden."

Voor meer informatie:
Pierre Batardière
Daniel Cadiou
Tel: +33 2 98 69 99 17
p.batardiere@cadiou.org
www.cadiou.org
Publicatiedatum: