Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Inspirerend en groenterijk programma op de Horecava

Vroegop-Windig en Variatie in de Keuken zetten groente op de kaart

Passie voor groente! Dat is wat Vroegop-Windig en Variatie in de Keuken gemeen hebben. Daarom slaan zij op de Horecava de handen ineen en gaan zij samen bezoekers van het Vers & Puur plein inspireren hoe lekker en gevarieerd groenterijk eten kan zijn!

Inspirerend programma op het Vers en Puur plein
Van maandag 12 t/m donderdag 15 januari 2015 vindt in de Amsterdam RAI wederom de Horecava plaats. Ook dit jaar is Vroegop-Windig vertegenwoordigd op het Vers en Puur paviljoen, waarbij zij bezoekers laten kennismaken met haar brede biologische én gesneden AGF assortiment.

Primeur dit jaar is de aanwezigheid van Variatie in de Keuken op het paviljoen. Deze Stichting zet groente in de hoofdrol en inspireert mensen om gezond en duurzaam te eten. De gezamenlijke passie voor groente heeft de bedrijven bij elkaar gebracht en doen besluiten om zich samen sterk te maken om groente een prominentere rol op de menukaart te geven. Gezond, kleurrijk én een goedkoper alternatief voor vlees of vis. Er zijn genoeg redenen om groente op de kaart te zetten. De samenwerking heeft tot een zeer indrukwekkend programma geleid waarbij o.a. diverse bekende chef-koks als Alain Alders, Bas Hoog en Raoul Meuwese bezoekers volop groente inspiratie gaan geven.

Horecava I Vers & Puur
Vroegop-Windig stand: 01.300-A1
Variatie in de Keuken stand: 01.299

Voor meer informatie
Vroegop-Windig
T: 020-6061818
www.vroegop.nl

www.variatieindekeuken.nl

Publicatiedatum: