Ron Blaauw over gezonde voeding in het Westfriesgasthuis

Sinds kort wordt er in het Westfriesgasthuis in Hoorn gekookt met verse producten uit GreenPort Noord-Holland Noord. Topkok Ron Blaauw ontwikkelde samen met de koks van het Westfriesgasthuis de menu's. Met als doel de patiënten van het Westfriesgasthuis voortaan verse, gezonde en duurzame maaltijden uit de eigen streek te serveren en daarnaast een economische impuls aan de regio te geven.

Als geboren "Horinees" vertelt Ron hoe belangrijk een gezonde lekkere maaltijd is voor het herstel van patiënten en over het uitgebreide assortiment aan agrarische producten dat in Noord-Holland Noord verkrijgbaar is.

Zie ook: Patienten van Westfriesgasthuis Hoorn eten vers uit de regio.





Bron: Greenport NHN

Publicatiedatum:



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven