met ERP-oplossing Microsoft Dynamics AX voor AGF

Levarht gaat bedrijfsprocessen automatiseren

Levarht uit Aalsmeer gaat in zee met ERP-specialist Edan voor de automatisering van zijn bedrijfsprocessen. Levarht gaat daarvoor gebruik maken van Microsoft Dynamics AX 2012 R3, door Edan specifiek aangepast aan de vereisten van de AGF-industrie.
Met het nieuwe systeem wil Levarht het inzicht in de goederenstromen verbeteren, efficiënter kunnen integreren met andere applicaties, de functionaliteit in het magazijn uitbreiden en vooral: bouwen aan een platform voor verdere groei.

De bekendheid van Edan als ERP-speler in de voedingsindustrie in het algemeen en de AGF-sector in het bijzonder, bracht de beide partijen samen. Microsoft Dynamics AX 2012 zal worden uitgerold in Nederland en België voor 160 gebruikers. Edan Business Solutions helpt bedrijven uit de voedingsindustrie met het automatiseren van bedrijfsprocessen aan de hand van Microsoft Dynamics ERP en CRM.

www.edan.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.