Fotoreportage nieuwe Huizan Wholesale markt

Chinezen bereid voor topkwaliteit te betalenOp een recente trip naar Shanghai heeft FreshPlaza de nieuwe Huizan Wholesale markt bezocht. De Huizan Wholesale markt is twee jaar geleden geopend en volledig gericht op importeurs. 

Click here for the photo report

Kopers gebruiken de markt om in te kopen voor de secundaire markt en kopen goederen gewoonlijk per een of twee paletten. De markt heeft haar eigen koelopslagmogelijkheden.

Op de markt worden veel bekende Europese, Amerikaanse en Zuid-Amerikaanse merken verkocht en fruit uit landen zoals Thailand, Taiwan en Australië. Er worden ook producten uit China zelf verkocht.Click here for the photo report

De kwaliteit en de grootte van het fruit waren beide van opvallend goede kwaliteit. De Chinese consument is kieskeurig en zijn bereid te betalen voor fruit van een betere kwaliteit. Momenteel wordt er niet veel geïmporteerd want het is het seizoen van de Chinese sinaasappel en deze is populairder dan geïmporteerde varianten.Click here for the photo report

Er worden veel kersen en druiven uit de Verenigde Staten en Chili verkocht. Dit zal nog meer worden naarmate het Chinese Nieuwjaar dichterbij komt. Er zijn ook veel appelen uit Frankrijk, de VS en China zelf aanwezig.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw ad-blocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken. Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw Adblocker.