Aangezien kleur geen primaire factor meer is, kunnenAmbrosia appelen worden geoogst op het hoogtepunt van de rijpheid die wordtgebaseerd op de zetmeel- en suikerniveaus. Hierdoor voldoen de appelen aan dehoogste kwaliteitsnormen. De appel is perfect als snack, om te bakken of om tecombineren met wijn en kaas.
In tegenstelling tot de meeste andere moderne soortenappelen die doelbewust werden gekweekt door het kruisen van twee rassen, isAmbrosia op een natuurlijke manier ontstaan. De smaak, textuur en kleur blekenkwalitatief hoogwaardig en uniek. De plukkers waren zo enthousiast dat de appelwerd gecultiveerd.
Het proces om een nieuwe appel op de markt te brengen duurtlang. Het kost ongeveer vijf tot zeven jaar om een goede oogst te leveren. Naongeveer tien jaar zijn de Ambrosia appelen nu verkrijgbaar bij toonaangevendesupermarkten in de Verenigde Staten. Dankzij de zorgvuldigheid van de familieMcDougall, die al meer dan een eeuw teelt in de Wenatchee Vallei van de staatWashington, zijn Ambrosia appelen beschikbaar voor veeleisende appelliefhebbersin het hele land.
Voor meer informatie:
CMI
Tel: +1 509-888-3427
or +1 509-885-0444
Fax: +1 509-888-3418
Email: Katharineg@cmiapples.com
www.cmiapples.com