Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Onlinelevering 'EatFirst' gestart in Berlijn

'EatFirst', de door Rocket Internet ondersteunde leveringsdienst voor verse en uitgebalanceerde gerechten, is deze week in delen van Berlijn van start gegaan, meldt de Duitse website Lebensmittelpraxis.de. Bestellen kan men via www.eatfirst.de.

Voor 7 euro kunnen de inwoners van Berlijn voor het middageten kiezen uit twee verschillende gerechten. Eén optie daarvan is altijd vegetarisch. Het eten wordt dagelijks met verse ingrediënten bereid en binnen slechts 15 minuten zonder extra kosten geleverd. De gerechten worden door professionele koks in een eigen keuken bereid. EatFirst bestaat al reeds in Londen. Medeoprichter Torben Schulz: "Wanneer men in Berlijn middageten bestelt, had men tot nu toe de keuze tussen een snelle levering van gebrekkige kwaliteit of goed eten met lange wachttijden. De meeste werkenden hebben echter niet de tijd om lang op hun middageten te wachten, laat staan om dit zelf te koken. Wij zijn ervan overtuigd dat een uitgebalanceerde voeding niet af zou moeten hangen van de beschikbare tijd." Oprichters van EatFirst zijn Torben Schulz, Humberto Ayres Pereira en Rahul Parekh.
Publicatiedatum: