Culinaire wereldtop opent haar deuren voor 24Kitchen in ‘The World’s Best Chefs’

Op 26 oktober start tv-zender 24Kitchen met een twaalfdelige tv-serie geheel in het teken van de meest invloedrijke chef-koks van vandaag, de pioniers van de creatieve en innovatieve keuken. 'The World's Best Chefs' reist de hele wereld rond om een aantal van de meest bekende en gerespecteerde chefs van de laatste tijd te leren kennen. Twaalf grote namen waaronder Ferran Adrià, Joan Roca, Andoni Aduriz, Michel Bras, Gastón Acurio, Massimo Bottura, Grant Achatz, Alex Atala, Michel Guérard, Daniel Humm, José Andrés and Juan Mari Arzak openen hun keuken voor de jonge Amerikaanse chef Katie Button.De twaalf chef-koks nemen de presentatrice Katie Button mee voor een exclusief kijkje achter de schermen in hun eigen restaurant. In 'The World's Best Chefs' ontdekt ze hun culinaire filosofieën, werkwijze en creaties. Zelf werd ze opgeleid bij elBulli onder toeziend oog van Ferran Adrià en inmiddels is ze eigenaar van een succesvol restaurant in de Verenigde Staten. De chef-koks onthullen de geheimen van hun creativiteit, bereiden buitengewone gerechten en demonstreren de technieken, processen en innovaties, die kenm erkend zijn voor hun opvallende, bijzondere en unieke gastronomische stijl.

In de serie assisteert Katie Button de kunstenaars met de voorbereiding van een aantal prachtige creaties. Het programma trapt op zondag 26 oktober om 19.00 uur af met de gepassioneerde Spaanse chef Andoni Aduriz, die de kijker door een verrassende reis van texturen en aroma's leidt.

De eerste aflevering wordt vervolgd met 'No Reservations: elBulli'. In deze special reisde Anthony Bourdain naar Spanje om een bezoek te brengen aan El Bulli, vlak voordat het voorgoed z'n deuren sloot.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven