Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Chefs maken grootste groenten- en fruitschotel

Na afloop van het congres van de World Association of Chefs Societies (WACS 2014) in Stavanger werd een poging gedaan het wereldrecord grootste groenten- en fruitschaal ter wereld te bereiden.

De schotel werd gevuld met meer dan een ton komkommers, tomaten, meloenen, appelen, paprika's, bananen, druiven, mango's, ananas, radijs en aardbeien. De lengte van de schotel werd vastgesteld op 75,9 meter. Het vorige record stond op 32,4 meter.

35 chefs uit verschillende landen werkten samen om de groenten en fruit te snijden en te rangschikken. Nadat het record was vastgesteld werd het publiek uitgenodigd aan te schuiven. Toch is het nog onduidelijk of deze prestatie ook daadwerkelijk een plekje in het Guinness Book of Records krijgt.
Publicatiedatum: