Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Maxivers bundelt krachten met De Kweker

Maxivers heeft met ingang van heden de samenwerking met De Kweker geïntensiveerd. Door deze samenwerking zullen de kernwaarden van Maxivers, leveringsbetrouw-baarheid en continuïteit, geborgd blijven. De krachtenbundeling met De Kweker betekent een uitbreiding van het assortiment. Maxivers is hierdoor in staat een nog dieper en breder assortiment droge kruidenierswaren (DKW) te leveren. Beide bedrijven zijn gevestigd op het Food Center Amsterdam waardoor synergievoordelen op het gebied van logistiek worden verwacht.
 
"Wij zijn heel blij met deze samenwerking, aldus algemeen directeur Jos Kramer van Maxivers b.v. "De Kweker is de groothandel voor de professional in food. Door deze samenwerking kunnen wij garanderen dat alle leveringen zoals de klanten van ons gewend zijn doorgang zullen vinden. Wij zijn ervan overtuigd dat deze samenwerking voor al onze klanten een grote meerwaarde biedt."
 
Voor nadere informatie:
Maxivers b.v.
Jos Kramer
Tel: (020) 205 05 99
jos.kramer@maxivers.nl
Publicatiedatum: