Versspecialisten krijgen grip op resultaat met Versmonitor

Ondernemers in de versbranche nemen dagelijks beslissingen richting een succesvollere toekomst. Maar op basis van welke informatie wordt de juiste route gekozen? Natuurlijk is ondernemersinstinct belangrijk, maar bedrijfsdata is het fundament waarop verder gebouwd kan worden. Versmonitor biedt ondernemers actueel inzicht in de operationele en financiële prestatie het bedrijf. Speciaal ontwikkeld voor de versbranche en de complete oplossing voor versspecialisten.

Door gebruik te maken van Versmonitor krijgen versspecialisten wekelijks inzicht in o.a. omzet, marge, klanten en besteding. Daarnaast worden gegevens automatisch vergeleken met de regionale en landelijke ontwikkelingen van vergelijkbare bedrijven. Op basis van deze overzichtelijke managementinformatie kan strategisch sturing worden gegeven aan het bedrijf. Afhankelijk van de informatiebehoefte kan gekozen worden uit drie softwarepakketten: Versmonitor Index, Versmonitor Light en Versmonitor XL.

Optimalisatie van de bedrijfsvoering

De totale bedrijfsadministratie staat overzichtelijk en veilig in de cloud. Hierdoor is Versmonitor benaderbaar via een smartphone app en webapplicatie (website). Daarnaast kan deze software met ieder boekhoudpakket gekoppeld worden en volledig geautomatiseerd financiële gegevens inlezen. Vooraf wordt samen met een professionele adviseur alle belangrijke data in kaart gebracht. Hieraan worden kritische prestatie indicatoren met een kleurstelling gekoppeld. Zodoende kan via een snelle rapportage direct inzicht verkregen worden in de prestatie en hoe deze zich verhoudt met het resultaat van voorgaand jaar of budget.

Maximaal rendement met minimale inspanning

Per boekingsperiode kunnen gerealiseerde of cumulatieve waarden worden ingevoerd, zowel geautomatiseerd als handmatig. Contracten, facturen, z-totalen en jaarrekeningen zijn in een beveiligd digitaal dossier opgenomen. Hierbij is het zelfs mogelijk om met een smartphone documenten te scannen of fotograferen en direct toe te voegen. Het softwarepakket is zeer gebruiksvriendelijk en speciaal ingericht voor versspecialisten. Door te kiezen voor Versmonitor besparen ondernemers kostbare tijd aan administratie en krijgt men grip op resultaat! Kijk voor meer informatie op www.versmonitor.nl.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.