Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Alex Vos: "Nieuw pand in Wijchen biedt veel mogelijkheden voor langsrijdende AGF-handelaren"

A73 champignons Pick Up Point van Banken Champignons



Tholen - Ruim een jaar geleden verhuisde Banken Champignons van Elst naar een nieuw, modern en duurzaam paddenstoelendistributiecentrum in Wijchen. En dat is ook logistiek gezien een groot voordeel, vertelt commercieel manager Alex Vos. "In het verleden was ons logistieke apparaat voornamelijk gericht op onze eigen klanten, maar we merken dat heel gerenommeerd AGF-exporterend Nederland voorbij komt gereden op de route Westland-Venlo, vandaar dat we nu spreken over het 'A73 champignons Pick Up Point."



"We hebben met ons nieuwe distributiecentrum fors in de toekomst geïnvesteerd en hebben logistiek alle ruimte om verder te groeien. Wijchen komt bij veel exporteurs/handelaren niet direct in hun gedachte op als logistieke hotspot, terwijl we met ons pand direct naast de snelweg uitstekend gesitueerd zitten. Daarom willen we dit nu meer kenbaar gaan maken. De inkopers zelf komen namelijk in veel gevallen niet langs ons pand in Wijchen gereden. Onze interne operatie is dusdanig flexibel gestructureerd dat klanten binnen enkele minuten hun handel in de vrachtwagen hebben. Het is een kwestie van de afslag nemen, aandocken en de champignons binnenrijden!"



Binnen de Banken Champignons Groep worden wekelijks ruim 700 ton aan verse paddenstoelen geplukt, verpakt en afgeleverd aan de internationale retailketens, food service bedrijven en groothandelaren. "We kunnen het complete assortiment aan verse paddenstoelen leveren; er bestaan jarenlange contacten over de gehele wereld om ook de meer exotische paddenstoelen te leveren", besluit Alex.



Fotograaf: Pieter Kamp, RoosRos Architecten

Voor meer informatie:
Alex Vos
Banken Champignons BV
Bijsterhuizen 3130
6604 LV Wijchen
T. 0031 24 - 36 67 444
F. 0031 24 - 36 67 440
a.vos@bankenchampignons.com
www.bankenchampignons.com