Fruttital

Partnerschap voor Belgische witlof met Franse Prestige

Fruttital, gevestigd in Albenga (Liguria) is de belangrijkste leverancier van importproducten in Italië en levert het hele jaar door Belgische witloof, ondanks het feit dat de productiepiek tussen november en mei ligt.

Zoals Gilberto Rossi (zie foto), marketingmanager, zei: "De producten, die worden geïmporteerd uit Frankrijk, Nederland en België, zijn het hele jaar door beschikbaar. We krijgen onze handel van Belgische en Nederlandse producenten en vermarkten alleen die hoge kwaliteit en grote volumes garanderen."

De Italiaanse importeur is al twintig jaar de exclusieve distributeur van de Prestige-producten op het Italiaanse grondgebied. "We hebben ook dankzij verschillende campagnes bijgedragen aan de promotie van Belgisch witloof in Italië."Belgische witlof van Prestige.

Met betrekking tot de huidige markt zegt Gilberto Rossi: "Terwijl in Frankrijk de productie nog steeds niet volledig in gang is vanwege het weer, is de vraag groot in alle Europese landen. Dus momenteel verkopen we tegen hoge prijzen, boven het gemiddelde in deze periode."

Contact:
Gilberto Rossi – marketingmanager
Fruttital Srl
Regione Cime di Leca, 30
17031 Albenga (Savona)
Tel.: +39 182 560300

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.