tijdens Fruit Logistica 2014

Young Events grootste Nederlandse beurs- en standcateraar

In een aantal jaren is het Young Events Partyservice gelukt om de titel marktleider te verwerven op het gebied van professionele catering van internationale beurs- en standcatering. Op veel vakbeurzen in binnen- en buitenland is het bedrijf uit Vuren vertegenwoordigd voor de verzorging van de standcatering.

"Young Events biedt de bedrijven desgewenst een all-in concept geheel afgestemd op de wensen van de opdrachtgever. Dit omvat onder andere ; de verzorging van alle benodigde horeca apparatuur, cateringcrew, hostesses en Chef Koks, food & beverage, entertainment etc", vertelt partymanager beurscatering Jos ten Berg. "De kracht van Young Events is de ruime ervaring, kwaliteit, flexibiliteit en korte lijnen waardoor wel iedere opdracht op elk gewenst niveau kunnen uitvoeren. Onze opdrachtgevers worden op deze manier volledig ontzorgd en kunnen zich geheel richten op het doel van de beursdeelname: zaken doen."

"Ook tijdens de aankomende editie van de Fruit Logistica gaan wij weer voor diverse opdrachtgevers verspreid over de verschillende beurshallen aan de slag. Een uitdagende beurs ligt wederom in het verschiet, waar we nu al druk doende mee zijn.
Wij ervaren nu al een toegenomen interesse in elementen die de zichtbaarheid van een bedrijf doen toenemen, zoals traditionele showcooking in een vernieuwde setting, stand events tijdens of na een beursdag, inclusief entertainment en aanvullend meubilair en ervaren en representatieve hostesses voor de ontvangst van relaties en gasten. Daarnaast volgt en ontwikkelt Young Events de laatste trends en ontwikkelingen, zodat de opdrachtgevers iedere keer met een verrassend catering concept zich kunnen presenteren."

Voor meer informatie:
Jos ten Berg
Young Events
Azewijnseweg 12-YE
4214 KC Vuren
T: 0183 - 820238
F: 0183-820237
M: 06-51786289
www.youngevents.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.