tijdens Fruit Logistica 2014
Young Events grootste Nederlandse beurs- en standcateraar
"Young Events biedt de bedrijven desgewenst een all-in concept geheel afgestemd op de wensen van de opdrachtgever. Dit omvat onder andere ; de verzorging van alle benodigde horeca apparatuur, cateringcrew, hostesses en Chef Koks, food & beverage, entertainment etc", vertelt partymanager beurscatering Jos ten Berg. "De kracht van Young Events is de ruime ervaring, kwaliteit, flexibiliteit en korte lijnen waardoor wel iedere opdracht op elk gewenst niveau kunnen uitvoeren. Onze opdrachtgevers worden op deze manier volledig ontzorgd en kunnen zich geheel richten op het doel van de beursdeelname: zaken doen."
"Ook tijdens de aankomende editie van de Fruit Logistica gaan wij weer voor diverse opdrachtgevers verspreid over de verschillende beurshallen aan de slag. Een uitdagende beurs ligt wederom in het verschiet, waar we nu al druk doende mee zijn.
Wij ervaren nu al een toegenomen interesse in elementen die de zichtbaarheid van een bedrijf doen toenemen, zoals traditionele showcooking in een vernieuwde setting, stand events tijdens of na een beursdag, inclusief entertainment en aanvullend meubilair en ervaren en representatieve hostesses voor de ontvangst van relaties en gasten. Daarnaast volgt en ontwikkelt Young Events de laatste trends en ontwikkelingen, zodat de opdrachtgevers iedere keer met een verrassend catering concept zich kunnen presenteren."
Voor meer informatie:
Jos ten Berg
Young Events
Azewijnseweg 12-YE
4214 KC Vuren
T: 0183 - 820238
F: 0183-820237
M: 06-51786289
www.youngevents.nl
Publicatiedatum:
Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier
Ander nieuws uit deze sector:
- 2023-01-18 Hoe lang nog tekort diepvriesfriet in Australië?
- 2023-01-17 Dick Schaap Horecagroothandel ondernemer van het jaar 2022
- 2023-01-10 'Beste restaurant ter wereld' moet deuren sluiten
- 2023-01-10 Foodservicemarkt groeit in 2022 met €5,8 miljard
- 2023-01-05 Instock redde meer dan 400.000 kilo voedsel in 2022
- 2023-01-04 Omzet Sligro Food Group weer boven niveau pre-Covid
- 2023-01-03 "De MacGyver van de AGF-producten" wil het wereldrecord kant-en-klare plateaus met voorgerechten verslaan
- 2023-01-03 Drees Peter van den Bosch vertrekt als Algemeen Directeur Hutten
- 2023-01-02 "Vega en vegan uitgelegd: Nederland in cijfers"
- 2022-12-22 McDonald's kampt met tekort aan sinaasappelsap
- 2022-12-22 Duitse Alfafood stevent nu af op omzet € 60 mln
- 2022-12-21 Tekort aan sla in VS kost Olive Garden 4 tot 5 miljoen dollar
- 2022-12-15 "Groenten zijn een geschenk in desserts"
- 2022-12-08 Gezondere en duurzamere voeding in zorg en horeca leidt tot meer tevredenheid
- 2022-12-08 Sligro Food Group neemt Metro-activiteiten in België over
- 2022-12-07 “We liften mee op de groei van de regio Eindhoven"
- 2022-12-07 Onzekerheid over continuïteit bedrijf in horeca toegenomen
- 2022-12-06 Compass Group benoemt Jacqueline van Beek tot Managing Director voor Nederland
- 2022-11-30 HelloFresh brengt nieuwe menucategorie 'Klimaatbewust' naar Nederland
- 2022-11-29 Subsidie toegekend voor haalbaarheidsonderzoek regionaal eten op bord in gezondheidszorg en scholen