Savio Lima:

"Freshbroker zorgt voor efficiëntere verkoopkansen"

Tholen - Freshbroker is een online b2b-platform voor AGF-handelaren. Savio Lima, één van de oprichters van Freshbroker BV, geeft aan dat handelaren hier de mogelijkheid hebben om fruit te kopen en te verkopen op een efficiënte manier. "Freshbroker is niet een open marktplaats waar iedereen kan speculeren met je producten, maar het is een online netwerk waarvan je lid kunt worden. Je kunt hier klanten meteen de aanbiedingen laten zien en kopers hoeven niet hele saaie prijslijsten meer te bekijken maar kunnen nu met één klik aangeven wat ze willen."

Savio raakt niet uitgepraat over de voordelen van Freshbroker: "De uitdaging voor de moderne ondernemingen van tegenwoordig is het verlagen van kosten, efficiënter te werken en de inspanningen te focussen op dat wat belangrijk is." De zeven belangrijkste voordelen van Freshbroker zijn:
  1. Het verhogen van inkomsten. Dit binnen het bestaande klantenbestand door nieuwe verkoopmogelijkheden of het ontwikkelen van nieuwe relaties en nieuwe klanten.
  2. Uitbreiding van de naamsbekendheid van het bedrijf of het merk. Internet zorgt voor een snelle verandering in de b2b-handel. In het verleden waren met name langdurige relaties van belang in de b2b-handel. Vandaag de dag zoeken steeds meer bedrijven op het internet naar betere kansen, meer diensten en partners op specifieke locaties.
  3. Het verminderen van kosten door 24/7 online bestellen en automatisch genereren van documenten. Dit verlaagt de operationele kosten doordat er geen aparte orders en documenten moeten worden gemaakt. Het maakt niet uit waar je bent of wat je doet, het systeem is overal beschikbaar voor u en uw klant. Dus je zult geen verkoopkans verliezen.
  4. Maakt het makkelijker voor de klant om zaken met u te doen. Daarnaast is het mogelijk om het verkoopproces volledig te beheren door Freshbroker.
  5. Het systeem is meertalig zonder dat u de taal weet, kunt u toch handelen met mensen uit een ander land. Alle informatie is namelijk beschikbaar in meerdere talen.
  6. Voor de koper: Het is een eenvoudige en efficiëntere manier om de aanbiedingen van uw leveranciers te bekijken en het analyseren van de markt. Nooit meer wachten op voorraad updates, foto's, certificaten etc. Nu kan het allemaal online en er kan binnen enkele seconden worden beslist.
  7. Voor de verkoper: Uw producten op de meest efficiënte manier aanbieden per klant. Hierdoor zijn er meer verkoopkansen en worden deze geoptimaliseerd.

Hoe werkt het?
"Allereerst moet u uw bedrijf en medewerkers registeren zodat iedereen toegang heeft tot het systeem. Als u wilt verkopen, moet u aanbiedingen invoeren. Daarnaast is het de bedoeling dat je klanten uitnodigt om te kunnen handelen. Per klant stel je een kredietlimiet vast, net als bij de handel van 'vroeger'. Als de klant de uitnodiging geaccepteerd heeft, kunt u beginnen met de handel van de toekomst."

De toekomst van Freshbroker ziet Savio Lima zeer positief in. "Er zijn in de loop der jaren allemaal communicatiemiddelen de revue gepasseerd zoals fax en telefoon. Daarna kwam internet en de toekomst is een systeem als Freshbroker. Waarom 100 e-mails per dag beantwoorden als ik alles kan doen op 1 pagina? Waarom een kans verliezen als ik een kop koffie drink? Waarom dingen niet efficiënter doen? Waarom geen tijd besparen en meer tijd besteden aan winstgevendheid van het bedrijf?"

Voor meer informatie:
Savio Lima
Freshbroker BV
Lichtenauerlaan 102-120
3062 ME Rotterdam
savio@freshbroker.com
www.freshbroker.com

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.