Acrena al bijna dertig jaar vruchtgroentenleverancier Hagé

Tijdens zijn bezoek vorige week aan Spanje heeft Ton Bouw, productmanager Spaanse groenten van Hagé International ook de productielocaties van Acrena SAT bezocht. Acrena is al bijna 30 jaar partner in de levering van vruchtgroenten bij Hage. Ook het komende winterseizoen levert de Spaanse producent weer haar beste kwaliteit paprika's, komkommer en aubergines aan Hagé. Ton Bouw, productmanager Spaanse groenten bij Hage, spreekt zich zeer positief uit over deze samenwerking: "Hagé is er trots op om een topmerk als Acrena in haar assortiment te kunnen aanbieden. Ondanks de veranderingen in de sector zien wij met Acrena volop mogelijkheden om in de toekomst op een goede manier met elkaar samen te blijven werken".In 1984 werden de eerste producten van deze Spaanse kwaliteitsproducent naar Hagé International verstuurd. Acrena staat in heel Europa en daar buiten bekend om haar goede kwaliteit. Een intensief contact onderhoudt Hagé met Gaspar Romero, die al sinds 1989 bij Acrena actief is en zich vooral bezig houdt met commercie.
De komkommers, paprika's en aubergines van Acrena zijn verkrijgbaar in uiteenlopende maatsorteringen en verschillende verpakkingen. Het productenpakket bestaat verder o.a. uit pruimtomaten, cherry trostomaten, minipruimtomaten Angelle, trostomaten, meloenen en watermeloenen. Voor commerciële en productinformatie kunt u contact opnemen met Hagé International, Ton Bouw (t.bouw@thegreenery.com) 0180 657 892


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.