Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
11 en 12 september

Potato Europe keert terug naar Frankrijk in september 2024

Potato Europe, de Europese beurs voor de aardappelsector, keert in 2024 terug naar Frankrijk na drie edities in het buitenland. Op 11 en 12 september is het experimenteel centrum Arvalis in Villers-Saint-Christophe, in het departement Aisne, de plaats van gebeuren.

Bijna 15.000 bezoekers worden verwacht tijdens het tweedaagse evenement, dat zal plaatsvinden op een terrein van 40 hectare met onder meer enkelvoudige en gecombineerde oogstlocaties, een ruimte waar de aardappelen worden ontvangen en optisch gesorteerd en een exposantendorp. "Een van deze zones zal gewijd zijn aan de innovaties in de sector. Deze nieuwe technologie├źn zijn het resultaat van onderzoek naar oplossingen die een antwoord moeten bieden aan de steeds grotere teeltbeperkingen. Op institutioneel gebied is het grote nieuws dat SEMAE, GIPT en CNIPT hun krachten hebben gebundeld onder dezelfde vlag. Een gezamenlijke stand zal de eenheid van deze brancheorganisaties weerspiegelen en het uitmuntende werk van de Franse professionals laten zien. Er zullen teams uit de sector aanwezig zijn om de bezoekers te verwelkomen en hun vragen te beantwoorden. Om deze belangrijke gebeurtenis voor de Franse aardappelsector te vieren, organiseren de brancheorganisaties een feestelijke avond op woensdag 11 september. Uitnodigingen worden binnenkort verstuurd", aldus CNIPT in haar newsletter Pomme de Terre Hebdo van 27 juni.

Voor meer informatie:
potatoeurope.fr

Een stand reserveren kun je bij [email protected]
Bezoekers kunnen zich hier registreren.

Publicatiedatum: