Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Rob The Gourmet's Market

"Met aantrekkelijke prijzen slagen we erin om nicheproducten te promoten"

Bij Rob The Gourmet's Market in Brussel liggen atypische producten zoals wilde asperges tussen de voorjaarsgroenten en -fruit in het schap. Het zijn zeker nicheproducten, maar Didier Sperandieu, productmanager bij deze delicatessenwinkel, maakt er een punt van om ze bij de klanten te promoten: "We verkopen al een paar jaar wilde asperges. Het seizoen is 3-4 weken geleden begonnen. Hoewel het geen algemeen verkrijgbaar product is, promoten mijn team en ik het product door de klanten advies te geven over hoe ze het moeten bereiden en door aantrekkelijke prijzen aan te bieden, zoals deze week toen ik ze verkocht voor €6,95 per bos. Dat is een zeer mooie prijs als je bedenkt dat we het seizoen begonnen met €13 per bos. En bovendien bied ik de derde bos gratis aan", aldus Didier.

Naast wilde asperges kunnen de klanten bij Rob The Gourmet's Market ook mispels vinden, een ander nicheproduct. "Liefhebbers van dit speciale fruit wachten ongeduldig tot het elk jaar weer beschikbaar is. Het is een erg kwetsbare vrucht en daarom vrij moeilijk op de markt te brengen. We verkopen het momenteel voor €13,95 per kilo. De afzet is vrij beperkt, maar we laten onze klanten proeven en hun reactie is steevast positief."Rob The Gourmet's Market
"Rob The Gourmets' Market is een grote delicatessenwinkel die in het teken staat van smaken. We hebben een passie voor gastronomie en zijn gevestigd in Brussel. We zijn op zoek naar uitzonderlijke producten die je nergens anders vindt, zoals keo mango's, zoete komkommers, tijgercitroenen, citruskaviaar, mini-mango's, mini-avocado's en witte meloenen. Ons doel is ook om de beste telers van het land te promoten, terwijl we het welzijn van ons personeel garanderen, dat we opleiden met het oog op de lange termijn. We zijn ook aanwezig in de online verkoop en hebben een eigen thuisbezorgservice."

Voor meer informatie:
François Pinchart (directeur)
Rob The Gourmet's Market
https://www.rob-brussels.be/

Publicatiedatum: