Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Wie wordt Versspecialist van het Jaar 2024?

Eigenaars van een groentespeciaalzaak, traiteur, slagerij, viswinkel, poeliersbedrijf, of andere ambachtsverswinkel kunnen zich aanmelden en meedingen naar de eervolle titel Verspecialist van het Jaar. Epos gaat voor het eerst deze verkiezing organiseren.

Aspecten als toonbankpresentatie, productkennis en personeel zullen onderdeel zijn van de motivatie en zijn punten die de vakjury zal beoordelen. De winnaar van deze verkiezing ontvangt een oorkonde voor in de winkel, een 'gouden schort-trofee', een tegoedbon, volop media-aandacht via de vakbladen en uitingen van ALEA Publishers. "Daarnaast mag de winnaar zich een heel jaar lang Versspecialist van het Jaar noemen wat natuurlijk de nodige consumenten naar de winkel zal trekken", aldus John Buist, Business Unit Manager Epos Ambacht.

"Met deze verkiezing wil Epos de versspecialist in de kijker en het zonnetje zetten. Aanmelden kan tot uiterlijk vrijdag 19 juli en is eenvoudig te doen op de website van Epos. Na de inschrijving zal een onafhankelijke vakjury alle ingeschreven zaken beoordelen en worden er ook diverse (onaangekondigde) winkelbezoeken gepland. Uiteindelijk wordt de winnaar bekend gemaakt tijdens het Epos VERS! Festival op zondag 15 september, een event dat je absoluut niet wil missen."

Klik hier om aan te melden voor de verkiezing Versspecialist van het Jaar

Klik hier voor gratis tickets voor het Epos VERS! Festival!

Publicatiedatum: