Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
President Marcos wil 100 miljoen bomen planten

Filipijnen willen wereldleider worden in export van kokosnoten

President Marcos heeft zijn steun betuigd aan het plan van de Philippine Coconut Authority's (PCA) om 100 miljoen kokospalmen te planten, met als doel de Filipijnen te positioneren als de grootste exporteur van kokospalmen ter wereld. De president verzekerde de PCA van de nodige middelen voor dit initiatief. Christopher Po, van Century Pacific Group en onderdeel van de PSAC Agricultural Sector Group, benadrukte de noodzaak van een grotere productie van zaden om het boomplantproject te versnellen.

Hoewel de Filipijnen momenteel de op een na grootste exporteur van kokosnoten zijn, zijn er financiƫle uitdagingen om het doel binnen de termijn van de regering Marcos te halen. Om deze problemen aan te pakken heeft het adviesorgaan aanbevelingen gedaan, waaronder een presidentiƫle richtlijn voor de PCA om een strategische routekaart te maken om de implementatie van het initiatief te versnellen.

Bron: businessmirror.com.ph

Publicatiedatum: