Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Primland

Zuid-Afrikaans areaal Oscar Gold-kiwi's +40%

"Het begin van de maand april valt dit jaar samen met de aankondiging van het op de markt brengen van Oscar Gold-kiwi's uit Zuid-Afrika. De meer dan 5 jaar geleden gestarte samenwerking met Zuid-Afrikaanse telers begint nu zijn vruchten af te werpen. Concreet betekent dit dat we meer dan 55.000 trays met Zuid-Afrikaanse kiwi's kunnen aanbieden." Dankzij deze samenwerking maakt Primland deel uit van een aanpak waarbij technologie wordt gedeeld, waardoor de Franse markt verzekerd is van kwaliteitsfruit.

© Primland

Areaal Oscar Gold-kiwi's uit Zuid-Afrika is 40% groter
"Het areaal Oscar Gold-kiwi's uit Zuid-Afrika is 40% groter dan dat van voorgaande jaren en de boomgaarden die nu volgroeid zijn, zullen hun volledige potentieel kunnen bereiken. Tegelijkertijd zal de toename van het areaal het voor de Oscar Gold kiwi-telers mogelijk maken om deze groei te consolideren en de duur van het kiwiseizoen te verlengen."

Groeiende kiwiteelt vanuit Chili
Behalve in Zuid-Afrika heeft Primland ook een Oscar Gold-teelt opgezet in Chili. Doordat het aantal partijen kiwi's geleidelijk toeneemt, kan Primland zo ook een off season aanbod creëren en aanbieden en continuïteit bieden aan een Europees seizoen dat een paar weken geleden is geëindigd."

De Oscar Gold kiwi's uit Zuid-Afrika en Chili maken het assortiment compleet, dat al bestond uit kiwi's uit Frankrijk, Griekenland, Italië, Spanje en Portugal omvat. Het opbouwen van sterke, concrete partnerschappen met telers (via We Are Growers) helpt verder natuurlijk ook altijd.

Voor meer informatie:
Olivier Pouilhes
Primland
Tel. : +33 (0)5 58 90 09 95
[email protected]
www.primland.fr

Publicatiedatum: